Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskensnummer blev nitlott


Ett par njuter av sommarsolen på naturiststranden, då en yngre man stannar till vid dem och småpratar. Maken är måttligt road då han ser den yngre mannens gillande blickar på frun, han tycker mannen försöker fånga hennes intresse med att brösta sig och svänga med pendeln onödigt mycket. Han väljer att avbryta uppvisningen, genom att packa ihop och säga att det är tid för hemfärd.

I bilen muttrar maken att han minsann genomskådat den yngre mannens avsikt, inte var det för att föra ett samtal med honom utan snarare förföra frun. Efter att han fått pysa ut, lugnas maken av frun, som tagit det hela med ro och förstått att situationen skapat avundsjuka samt osäkerhet. Hon meddelar att inget intresse väckts mer än att hon känt sig smickrad, men det betyder inte att makens position är förändrad eller riskerar att bli bortvald.

Nästa dag beger sig frun och barnen för ett dopp till badplatsen som gränsar naturiststranden. Väl hemma frågar maken barnen om de haft det bra och frun om den yngre mannen setts till? Ja, svarar barnen glatt och frun säger skämtsamt att den yngre mannen väntat hela natten på att hon skulle komma.
Så uthålligt av honom, svarar maken beskt.
Som dig älskling..... att ta initiativ, svarar frun.
Då skrattar de båda åt situationen och kramar om varandras kroppar med kärlekshandtag.

Det hänger inte på kilona, fast det kan vara av vikt att väga sitt förhållande och göra en värdering om den har rätt balans till att värdesätta varandra som skapar ett rikt utbyte.




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2018-06-05 17:12



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Kul lärdom, bra vetja!!
2018-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Ett utomordentligt bra avslut på en tankeväckande text!
2018-06-06

  Öknens Ros VIP
Lärande liten historia, att värdesätta det som betyder mest.
2018-06-05

  ULJO
Helt rätt. Det hänger inte på kilona
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP