Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
än nu!


Du och Jag skall mötas en dag, om vi inte mött varandra förr

Jag vill egentligen ge upp idag!
Dvs. Läsa en bok, eller bara lägga mig ner i sängen, och sova, gråta!

Men att ge upp på detta sätt, som egentligen skulle kunna vara en möjlighet.
En möjlighet att Dystra, är inget alternativ!
(Att Dystra är en känslomässig reaktion, eller självvald upplevelse, och är precis lika dystert som det låter)!

Jädra mens, är som fjättrad vid den, och alla dess knivskarpa, sårbara känslor, som brinner i mitt bröst, för en låga, som är på väg, att slockna i mina ögon!
Men kan heller inte vara fjättrad vid att föda barn och vara gravid, i tid och otid.
Men det har ingen begärt av mig heller!
Kanske biologin?

Mens är en möjlighet , visar på att man kan vara fertil!
Är fertil till en viss ålder, vad händer sedan?
Tur att jag odlar mina egna intressen under tiden, Fertiltomat/Kåttomat, Gråtmeja, Sluglimpa, och Aggressionspaprika!

Men...
Kanske någon invänder?
Detta är inga egentliga grönsaker och kryddor, kopplat till känslor!
Men verklighet, och Fantasi, skall mötas en dag...
Precis som du och Jag, om jag inte mött dig förrän nu!




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-06 11:04



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Hahaha, "Fertiltomat/Kåttomat, Gråtmeja, Sluglimpa och Aggressionspaprika!" Riktigt härliga kryddor och örter på det här bordet! Speciellt "Gråtmeja"n fick mig att fnissa. Härlig, fartfylld text. Bra där!
2018-06-06

  Annika Persson
Är du tolv år, tretton år, grattis!
Trevligt att bli vuxen.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim