Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ligger där tillsammans bredvid varann

sked till sked
då jag tar på henne
Smeker hennes mjuka hud om ryggen
Visar min tillgivenhet
Drar hennes hår bakom hennes ena öra
och viskar henne vackra ord medan jag
snuttar lite lätt på hennes örsnibb
Vill ju att hon ska känna sig som en trygg en
då jag vill bli till hennes bästa vän
om jag inte redan är det
För hon är ju bara för god
Den vackraste kvinnan för mig på våran jord
Så jag tog på henne så mycket jag bara vågade göra
för att hon inte skulle tröttna på mig
och få nog
Men döm till min förvåning då hon tar till orda
Du är ju ändå för söt, så välkommen ombord...

Vi ligger där tillsammans bredvid varann!

Ken Cassel
6/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-06 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel