Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma får man väl ändå göra?!

Den dagen jag blir vida berömd
ska jag göra allt för att inte bli bortglömd
i första taget
Vilket bara skulle kännas naket
För ni ska få se att min stjärna kan lysa över er alla
tills den dagen jag dör
då ni alla kan önska er någonting
I alla fall alla ni som har lyckats få se min stjärna falla
ner från natthimmelen
då eran önskning kommer att gå i uppfyllelse
Ja, det kan jag lova er, mina goda vänner
Lika väl som mitt namn är Ken
För drömma får man väl ändå göra
Så det här är väl bara något som jag har på känn
inför den kommande framtiden…

Ken Cassel
6/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel