Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en sur min

som vi vände upp och ner på för att den åter
skulle bli glad och fin
Leendes som en vitamin
Få människors hjärtan att smälta
För vem vill vara sur när man istället kan skratta åt allt
och bara ha det kul
Umgås med sina vänner
För hur allvarligt kan det vara egentligen när livet
ändå trots allt går vidare oavsett vad som än har hänt
Så det var en gång en sur min som vi vände
upp och ner på för att den åter
skulle bli vacker och fin
Bli till ett förtjusande leende som kan ge en
en och annan ny vän
Eller kanske gör så att man får en flickvän
Hon där
Hon där är bara min, säger man med ett
lyckligt litet flin...

Ken Cassel
6/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel