Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tittar in i min älskades

djupa och förtjusande ögon så försvinner jag lätt bort
Flyger bort med vinden
Drömmer mig lätt bort där hon är Julia
och jag är Romeo
Den som sjunger och spelar så vackert för henne
utanför ett magiskt och sagolikt slott
Och då Julia inte är sen att slänga ut sitt långa
och flätade blonda hår så att jag kan
klättra upp

Hallå Ken
Sluta att dagdrömma nu
Så vakna

Som en blixt ifrån en klar himmel så svarar jag
henne då
Oj då, förlåt mig, min älskling
Det var inte meningen

När jag tittar in i min älskades...

Ken Cassel
6/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel