Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukvara


Jag är ingen maskin
som startas eller stoppas
genom att trycka på knappar

jag går igång på
human beröring
allt annat kortsluts

jag producerar inte på
beställning eller löpande band
kravfylld order avslås

jag är din mjukvara
om du tar del av manualen
godtar användarvillkoren

jag har då en drivkraft
att skapa minnen för livet
specialtillverkade till dig





Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2018-06-06 20:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Väl skrivet, människan är ingen maskin utan en varelse av kött och blod och känslor.
2018-06-07

  tom boreland
jättefin
2018-06-07

  ULJO
Insiktsfullt skrivet
2018-06-07

  Nils-Robert
Borde beröra många, även långt utanför Poeter.


2018-06-07

  gunnnar nylund VIP
Tankeväckande då vi allt mer styrs in
i ett samhälle översållat med maskiner,
datorer, mobiler...vi börjar själva snart
bete oss som robotar.
Bra text vetja!!
2018-06-06

  Quasimodo
Precis så, vi är inga maskiner och inget är heller självklart eller givet!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP