Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hälsning i god tid! Midsommartid slår emot oss!


Glad Midsommar!

Här  dansar jag runt stången

fast vinden höll mig fången

blir så glad åt sången!

Skoja, lek å sjung

leken gör dig ung!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-06 16:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat om den kommande midsommarhelgen!
2018-06-08

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint, rimmat intro...
till den kommande Midsommarhelgen!
Med lust och fägring stor...!

Tack!
2018-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje i midsommartid!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy