Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre röda rosor till dig

 

Tre röda rosor till dig 
min älskade 
dem symboliserar mitt inre 
som bultar 
och som slår 
bara för dig min ängel. 

Två gröna ögon till dig 
min blomma 
dem speglar allt 
som finns där i mitt hjärta 
dem lyser 
bara för dig min lilja. 

En fin själ till dig 
min solstråle 
som visar dig 
passion 
och glödhet 
tappa inte bort den hjärtat. 

Ett stort hjärta till dig 
min ros 
den visar dig vägen 
till äkta kärleken.

Där står du och jag 
vid porten 
hjärtat klappar 
gröna ögon lyser 
bara för dig min kille.

 

 

 

 Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 06)




Fri vers av Arnela
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-06 18:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jättefin dikt :)
2018-06-06

  Valter Örn VIP
Den som får mottaga en sådan passionerad kärlek måste känna sig utvald och älskad.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela