Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoningens hinna

Mozarts Piano Concerto NO 21 in C major Andante "Elvira Madigan "

Mozarts musik 

lägger en försoningens hinna

över livets alla tillkortakommanden

och människors ondska




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-06 19:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Till vacker, njutbar musik kopplar man av från det onda som finns runtomkring!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP