Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Halvt bevingade ordstäv"



Sanningshalten kommer
och går,speciellt vid valår

Där den kan halta rätt så illa

Men evigheten den består. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-06 20:53



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Jupp, så är det: de flesta berättar allt...
utom sanningen.
Och som Twain skrev: "Truth is stranger than fiction, but it is because fiction is obliged to stick to possibilities; Truth isn't."
2018-06-08

  överlevaren VIP
Rimmat valfläsk....
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP