Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsljus

Ljuset,
det där ljuset
Vi traktar efter året runt men bara får under en så begränsad tid.
Det lyser upp

Det brinner intensivt

Starkt

Det där skenet

Som man bara kan uppleva i gryningen,
före jobbet,
före frukost,

I samklang med det ljusskygga
skymningsfolket,
vandrarna,
sökarna,

på en ensam promenad




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-07 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP