Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment Av Obotlig Lust

När Lidandet Blir Till Vällust; I Mörklagda Rum
Mellan Blinda Fönster Och Vit Sammet
Draperad Över Darrande Kött
Och Köttätande Rosa Dimmor; Doften

Av Ruttnande Träskmarker Tränger Igenom
Din Skälvande Kropps Mjuknande Membran
Bakom Blinda Fönster Och Rostade Vallmofrö

Den Ylande Kvinnan Utanför Din Dörr
Dreglar Svart Orgasmisk Syra Och Jagar
Tyst Längs Övergivna Järnvägsstationer
Hennes Pulserande Blod; Som Stjärnor
Ett Rubbat Clownansikte

Dina Svartmålade Ögon Och Läppar
Fragment Av Obotlig Lust

När Vällusten Blir Till Lidande; Ett Förvridet Leende
Luckras Upp Och Bryts Ner Till Interstellärt Damm
Döda Blommor; Som Krossade Minnen
Utspridda Över Ditt Ansikte

Långsamt Anpassar Sig Mina Ögon
Till Färgen På Dina Läppar Pressade Mot Fönstret
Mina Fingrar Tecknar Deras Konturer; Som Eld
En Storm Av Kaos

Läppar Svarta Som Stjärnor Av Gjutjärn
Genom Regn
Mot Mina Ögon
Som Ett Ärr
I Ditt Ansikte




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-07 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow