Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du än gör

Glöm inte bort mig
Glöm inte bort att jag finns
För vi har ju ändå känt varann så länge jag minns
Ända sedan vi två var små
Så att jag räknar med dig är inte så svårt att förstå
nu när du är på väg att gå
Så glöm inte bort mig
Glöm inte bort att mig emellanåt komma
och hälsa på då ingen blir gladare än jag
Men till dess min älskade vän
Hej då
Ha det så bra…

Vad du än gör!

Ken Cassel
7/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-07 15:52



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Toppen =)
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel