Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bricka utan turnummer


Mitt liv är
som en svart bricka

i en dominoeffekt

det faller
jag med den

det ena avlöser det andra

ingen tur
i oturen

när vänder det















Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2018-06-10 17:07



Bookmark and Share


  ULJO
Melankolin kan inte hålla på i evigheter
2018-06-11

  Nils-Robert
Sorgsamma rader
2018-06-11

  Öknens Ros VIP
händelser i livet kan få oss på knä, men förr eller senare reser vi oss upp.
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP