Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla oanvända anteckningar...


Lovsång till sommaren (en dröm)

 


 


stjärnorna strålar på natthimlen
och här ligger jag
drömmandes om dig


vet du
att dina ögon strålar mer än stjärnorna?


dina ögon är fönster till ditt inre
de utstrålar en sådan skönhet
som jag trodde bara fanns i sagornas land


dina ögon visar vägen till ditt underbara hjärta
det vackraste jag vet


jag sitter här ensam
diktar om dig
du är alltid i mina tankar
och jag minns
att när jag först lärde känna dig
det var först då himmlen blev så oerhört blå
fåglarna började sjunga varje morgon
och jag blev varm inombords


vackra flicka
du tog sommaren med dig
till mitt hjärta


jag tänker på allt jag vill göra för dig
allt jag vill göra med dig
hundratals olika aktiviteter
men egentligen
så vill jag bara vara med dig
spelar ingen roll vart vi är
eller vad vi gör
vi kan bara vara
tillsammans
tills solen går ner


vi kan ligga där
du och jag
i kärlekens dal
under en klarblå sommarhimmel
och likt vinden kysser trädtopparna
så ska jag kyssa dina mjuka läppar


sommaren är så vacker
den är helt underbar


men den är ingenting jämfört med dig


 


 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-09 00:28



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Väldigt vackert....
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP