Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstankar


Kvällstankar sänker sitt
dova sken
över skog och havsvikar
själen speglar sig
i blänkande vatten
som stelnat i rörelsen

en flik av mitt liv
faller ner
i de mörka vattnet
jag bleknar
kylan sprider sig



men morgonen gryr



så vaknar vinden
ömt och varsamt
viskande
i mitt öra
du är underbar
ta hand om
det vackra
som är du.




Fri vers av Idun 1
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-06-12 21:31



Bookmark and Share


    NoMi F
En vacker sommarmorgonläsning
Gillas
2006-06-15

  noname_realmind
Jättefin övergång från skymning till gryning.
Vackra måleriska bilder.

Detta griper mig särskilt:
"en flik av mitt liv
faller ner
i de mörka vattnet"
2006-06-13

  Peter Stjerngrim VIP
Ett vackert flöde som känns fyllt av förtröstan och livstillit ... Tycker om!
2006-06-13

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1