Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ROBOT

Om du trycker på ON knappen så kommer jag
genast igång i språng
Börjar då att dansa sensuellt för dig med vickande
höfter till din favorit låt och sång
Den låt som du verkligen älskar att lyssna på
Den låt som får dig att känna dig så levande
Det som jag inte själv är
Då jag bara är en robot utan känslor
Den som inte i någon människa kan bli kär
Men den som mer än gärna ställer upp vad det
än gäller eller är
Den som hjälper dig att ta hand om alla dina besvär
Den som följer med dig vart det än bär
Men om du trycker på OFF knappen så gills inget
av det här då jag bara är en ROBOT
Ja, tyvärr
Och glöm inte att ladda upp mig emellanåt…

I ROBOT!

Ken Cassel
9/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-09 21:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas bara att de inte kommer och tar över allt...:-))
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel