Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man hitta på

när man har det tråkigt så
Då man inte vet vad man vill göra eller vart
man vill gå
Gjort det, sett det, varit där
Pippat då man är två
Vet inte om man orkar göra så mycket mer
än att ligga och lata sig istället för att gå omkring
eller på något ställe bara stå
Då man vet att man inte får det roligare
än man gör sig
Vilket jag kan förstå
Men ändå
Vad ska man hitta på?!

Ken Cassel
9/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-09 21:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen känslan...kan vara svårt ibland att komma på något att göra...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel