Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormen på Hälleberget

Sakta men säkert kramar Pyton ormen livet
ur sitt byte
Får det att sluta andas då det slocknar
och tynar bort
Offret är något som ormen sen slukar helt med huvudet
först då det smakar så himla gott
Då bytet med tiden blir till ett minne blott
Smälter i ormens mage och bara blir till något flott
Så att krama ihjäl sina byten har ormen gjort till
någon slags sport då han vinner för det mesta
På sitt offer börjar den sen att festa…

Ormen på Hälleberget!

Ken Cassel
9/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-09 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel