Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 april 2002 Publicerad här tidigare i februari 2006


Möte i tiden

Själar som möts
i tiden ...

Ögonblick av närhet
blickar som trånar

Hjärtan som vet
men inte hånar ...

... att det inte är verklighet
blott ensamhetens realitet
där kärleken 
är tidlöst lånad ...

Själar som möts i tiden 
får oss likväl att känna
den ljuva glimten
av sinnesfriden ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-10 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP