Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lumi

Var du där när solen föll från sin tron?
Hörde du mullret när hon rullande över golvet
som ett tappat kopparmynt
och dånet när havet svalde henne, släckte henne?
När ångan stigit som feber och äntligen skingrats igen,
upplevde vi frånvaron av ljus.

Du sade att du aldrig sett ett sådant mörker
men att det bara är en fråga om inställning -
du sade att jag förändrats och du tycker det är synd.




Fri vers (Fri form) av 99knivesinside
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-11 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag blir fångad av de första fyra raderna och fortsättningen är lika bra! Det är starkt och fritt från förställning. Bokmärkes!
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside