Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi åldras

sommaren gör kvällarna till dagar
och nätter till skymningar
mörkret är ett avslut som aldrig kommer
men vi åldras, omärkbart först,
sedan inifrån och ut som själva året

kroppen låtsas orka två månader i taget
kanske tror sig själv om det
natten då jag sover är alltid för kort
och smaken av rost går aldrig bort




Fri vers av 99knivesinside
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-11 11:02



Bookmark and Share


    Oak VIP
Vi dör bara en dag I taget, när vi tar vårt första andetag och sedan vårt första steg, ett första steg mot döden I lika del som livet.
2018-08-15

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
bra skrivet för att vara av en så ung person.
Känner igen mig precis. Vill gärna låta mig inspireras av det. Vi får se...
2018-06-26

    ej medlem längre
Att bli äldre och skröpligare, att trots förgängligheten orka gå vidare, lite i sänder. Du skildrar det med en äkthet som jag tycker om.
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside