Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När röken hade lagt sig

kunde man se vad som hade hänt
Men det fanns inte så mycket kvar att se
då det mesta hade blivit bränt
Brunnit upp
Så där stod människorna som nu hade blivit
av med sina hem med gråt i halsen
Och det tog inte polisen så lång tid att konstatera
att en pyroman hade varit framme i farten
Att det måste bo en pyroman i trakten
Ett rykte som spred sig som en löpeld och som
redan inom ett par timmar var allmänt känt
Därefter så började jakten på den individen…

När röken hade lagt sig!

Ken Cassel
11/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 13:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När jag läser tänker jag på allt det tråkiga som händer i vårt land...jag önskar att det fick ett slut...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel