Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta inte att tro på dig själv

För vi vet att du klarar av det
Du är någon att se upp till
För så länge du är ödmjuk och snäll i ditt sätt
att vara så är du alltid utom all fara
och på de klara
Du är en omtyckt människa och älskad av de flesta
Så alla dina vänner tycker om att umgås med dig
Tillsammans med dig vill de alla festa
för det mesta
Kan väl inte bli mycket bättre än så
Så sluta inte att tro på dig själv…

Ken Cassel
11/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 14:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint med en sådan uppmuntran...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel