Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta på mig

Nej, jag är inte farlig och bits inte
Tänker inte göra dig illa
Snarare kommer jag bara att le
Tycker ju om att bli berörd
Få känna närhet
Precis som alla andra på våran så blåa planet
För som det flockdjur man egentligen är vill man ju
inte alltid vara helt ifred
Man vill ju ha någon att leka med
Någon som kan få en att känna sig helt tillfreds
Så vad väntar du på
Ta på mig…

Ken Cassel
11/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 14:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror inte att vi människor är gjorda för att vara ensamma, så bra skrivet...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel