Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herregud

Vilken gud ska jag tillbe och tro på
då det finns så många gudar att välja emellan
Jesus eller Mohammed eller Oden eller Tor
och fler därtill
Själv så vet jag inte vad jag vill tro, då jag är
helt rådvill
Så Herregud
Tala till mig
Säg mig vilken väg du tycker att jag ska gå
för att ha en chans att dig få hälsa på
då du kanske kan hjälpa mig att förstå varför
jag ska tro på just dig
Jag känner ju inte ens dig mer än vad som står
skrivet i böckerna och i stjärnorna
I de olika biblarna skrivna av olika författare
genom tiderna
För vilken livlig fantasi de måste ha haft på den
tiden ändå
Så Herregud
Tala till mig
Säg någonting
Någonting vadsomhelst...

Ken Cassel
11/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 14:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du får väl testa dem...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel