Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleks pil träffar sitt mål

Den träffade kvinnan stönar då till för att sedan
titta upp med tindrande ögon och bli kär i den
första som hon ser ler
Amor smyger omkring i buskarna med sina pilar
och bara skrattar gott
Där fick hon vad hon tål för nu kommer ett under
att ske
Något hon kan räkna med
Sedan öppnade han sig själv en bira och utbringade
en skål
SKÅL FÖR KÄRLEKEN!!!

Ken Cassel
11/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel