Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista maj

Solen väller över dig
himmelstunga sjok av livstid
som kroppsvarmt salt järn
och aldrig mer skall jag bli
din förstfödda, omistlig
djupet av din spegelbild
tjärnens skälvande yta;
juninatt, brist




Fri vers av Grävling
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-11 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling