Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omberg (om berg)

 

dimman hängde kvar

hos vännen vatten

som ett rykande lock

 

en lom vaknade

lät sitt ljud 

skära en skåra

i morgonstillheten

 

jag på berget

ovanför allt

och under

något

 

jordad av moder

himlad av Venus 

allt möts

i hjärtat

 

står där strålad

energidränkt

laddad att fungera

 

just nu




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 346 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-12 09:38



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
underbart! och riktigt fin liknelse:
”lät sitt ljud
skära en skåra”

2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö