Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pristävling


Farhågor vid ett bokslut

Jag ser med ängslan

och farhågor

på vilken färdriktning

vårt land ska ta

efter valet hösten 2018

Många människor mår inte bra

och måste då hitta en syndabock,

att bestraffa,

för sitt eget tillkortakommande,

och detta kan komma att få

ett avgörande utslag

i höstens val

 

 

 

för sitt eget tillkortakommande




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-12 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP