Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slummens barn


Ta dig ur din förgiftade miljö

Slå dig fri

Röj vägen fri från hinder

Sikta mot stjärnorna

Satsa allt

Låt slummen vila i frid kära du.

Du var ämnat för något större.

Omvandla tankar till handling.

Vakna upp till en värmande famn,
fjärran från din bakgrund,

din historia.

Slut dina ögon

Dröm fritt.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-12 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP