Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16:48

förlorad
som ett rött tåg
när det lämnar stationen

tomt
på tystnad
genom kvällens kyla

inget mer än kallt
stål mot kallt stål

bortom - förbi

le då för fan le
så låter de kanske vara ifred
men se dem inte i ögonen
då suger de dig tom
till sista droppen
på det kaos du gömmer
bakom ögon av
flytande kväve

så kryper kvällen mot natt
genom kylans förlamande
andedräkt
på trasiga knän
med blicken ofokuserat avlägsen

bortom - förbi

--- blås ---
en handfull rök
i ring omkring mig
av dansande älvor
med kolsvarta ögon
och 23 cm klor

den slutgiltiga strippen
den slutgiltiga trippen

och gud är granne med
ditt eget inverterade kosmos
det visst du säkert redan
ville bara berätta det

och i ögonblicket
mellan stjärnors extas
och längtan efter ett smärtfritt

utslocknande

dog ännu några minuters tystnad

--- blås ---
speedade änglar
blås mina öron blodiga
blås ylande freeform
hela natten
hela natten baby

--- blås ---
solvindar genom mina
urladdade nervbanor
organiskt brus
ända in i mina atomkärnor

som ett rött tåg

bortom - förbi

övergivna dammgrå
industribyggnade
hela vägen till nattens ände
på blödande knogar
i sjuk neon

bortom - förbi

och kaos är granne med
ditt ihåligt ekande skratt
din spegelbilds vågskvalp och
sirenernas lockrop

tänkte bara berätta det

freakshow - baby - freakshow

den slutgiltiga strippen
den slutgiltiga trippen

--- blås ---
speedade änglar
blås hunger
blås frenetisk kåthet
obstinat energi

blås rastlöshet som tistlar
under mina bara fötter

amputera min själ
avskeda mina tankar
rosta mina spökspasmer
på 275 grader

mal ner mina ben
till kattsand
spräng min skalle

våldta mig
med en medeldistansrobot
och korsfäst mig med spikpistol

den slutgiltiga strippen
den slutgiltiga trippen

förlorad
i grå snödimma
som kallt stål
mot kallt stål

som den hemlösa kvinnan
med frostrosor på
sina hornhinnor

som bommade en cigarett
att värma sina läppar med

som ett rött tåg
för vit flagg

bortom - förb

tystnadens mörka hjärta
ett fruset leende
i antarktis isöken
bakom ammoniakögon

bortom - förbi

den slutgiltiga strippen
den slutgiltiga trippen

en sista freakshow
loopad genom
ultravitt filter

och utanför vakar spökhoran
rastlöst över den sista barriären
den sista barrikaden
den sista vägen ut

bortom - förbi

den slugiltiga strippen
den slutgiltiga trippen




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-13 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow