Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dating a la' Anno Datzumal'i den gamla rustika stilen.



Mutter söker rejäl skruv
För gemensam tillvaro

Med fast hand som tål
att passa in i en
Individuell gängning

Obs! Behöver ej vara av
Rostfri kvalité Då smörj
skyddsmedel ingår i
skötsel samvaron

Lösa skruvar göre sig
dock ej besvär

Svar endast personligen
Märkt:Marina Mutterbåge

Till Ohlssons järnhandel
Vid nedre Östra Styrmansgatan 6





Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-13 10:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Helt i min smak !
2018-06-15

  Fulbergarn
:)

Jag säger då det
2018-06-14

  Kungskobran VIP
Fyndig symbolik
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP