Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vårare på nätet

finns det gott om
Inställsamma jävlar
Smörar och brer på
De som gör allt för att försöka blåsa någon
Tjäna lite pengar
Sen spelar det ingen större roll vem denna någon är
Du har blivit lurad efter att du har varit allt för naiv
Ja, tyvärr
Han säger till henne
Nä, jag älskar inte dig om du nu trodde det
Så du får skylla dig själv att du har varit allt för snäll
emot mig och skickat mig de där pengarna
Pengar du kan glömma att få tillbaka
Och jag kan informera dig om att mitt namn
är inte Pär om du nu trodde det
Hej då!
Vi syns aldrig mer…

Sol och vårare på nätet!

Ken Cassel
13/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-13 12:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt att det finns människor som utnyttjar andra...och det blir bara mer och mer...bra att du tar upp detta...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel