Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TvåHundraÅttioTreTusen(5)

Gossebarnet har hunnit bli elva.Jag är fyra år äldre.Jag är oövervinnerlig,självsäker och vuxen nog att bestämma själv.Så ser jag på det där och då i min naiva tonårsfas.Jag tillbringar sommaren hos dig.Du har lämnat Han för längesedan.Du har flickebarnet,Han,gossebarnet.Det är den här sommaren du visar sidor jag aldrig förr har sett.Du förlitar dig på mig och roar dig på ett sätt som är fullkomligt galet och vilt.Många passerar denna sommaren,nykomlingar kommer,nykomlingar går.Jag står bredvid och försvarar dina handlingar.Visst älskade du mig då,så som jag älskade dig?




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 12:21



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
(!)
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter