Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej..

Nej..

nej,kom
inte här

nu

gråtmild
i offerkofta

år har
passerat

likaså
chanserna

blod är
inte tjockare

än vatten

Inte ens
i juletid









Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-21 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter