Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt råder..

Tick
tack

klockan

har slagit
midnatt

i fåtöljen

har herrn
i huset

slocknat

för
längesedan

med snapsglaset

kvar i handen

i köket
torkar frun

tårarna

i sitt
rutiga förkläde

blickar genom
fönstret

mot grannhuset

där sover
barnen i natt

utifall

att..




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-22 11:47



Bookmark and Share


  ULJO
En sann verklighet för 100 år sedan. Lika sann idag. Inget har vi människor lärt.
2018-12-22

  Tomas Karlsson VIP
Väl skaldat! Och tragiskt - men sån där är verkligheten för många...
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter