Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett vägskäl

Det är
bara ett

par steg

kvar nu

i dimma
och genomträngande

fukt

går det
nästan inte

att urskilja

vägskälet

där borta

men jag vet

och du vet

men då var
det sommar

och

kanske var
vi bara yra

av sol
och hetta

när vi valde
samma väg

för att

nu

gå åt
varsitt

håll

här vid

samma

vägskäl

och

uppslukas

av dimman




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-08 23:33



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Intressant.
2018-12-09

  prinscess VIP
En gårdag av det som en gång var
2018-12-09

  DavidM VIP
Fint författade ögonblick, som en filmsekvens för det inre.
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter