Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..och dagarna gick

...och dagarna gick
och nätterna likaså
jag orkade inte längre
vända blad i almanackan
det var liksom meningslöst
när dagarna flöt ihop
när tid och rum inte
längre gick att särskilja

väggklockans tickande
kranen som droppade
i takt med regndropparna
mot mitt fönster
i alla fall inbillade jag mig
att det var regndroppar som föll
och inte mina egna tårar
i ett sista försök att klamra
mig fast vid något som egentligen
var omöjligt att någonsin bli
normalt igen..




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-14 19:32



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Sååå sorglig ;-(
2019-01-17

  Mfredrik VIP
Tung men bra, energislukande när livet känns som en kladdig sörja, klarsyntheten är en grumlig välling.
2019-01-15

  DavidM VIP
Rader som berör att läsa.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter