Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ticktack

ticktack
ticktack

nej

tiden står
inte still

trots medaljongtapeten
och den blommiga kaffekoppen

ett gammalt
väggur

tickar på

sekundvisaren

visar på motsatsen

inte ens

om

jag håller andan
och blundar

kan jag få

tiden att
stå still

ticktack
ticktack

sekunder

som försvinner
från mitt liv

bortslösade

i ett kök
med medaljongtapet

kallnat kaffe
i blommig kaffekopp

din tomma
stol mittemot

min

varför lurar
jag mig

själv?




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-09 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter