Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TvåHundraÅttioTreTusen(6)


Några försöker tafatt att placera ut hinder mellan oss,men vi är starkare.Starka tillsammans.Två systrar.Jag älskar gossebarnet,så mycket att jag nästan går sönder.Vårt band är oförklarligt.Beror det på att jag drog runt honom i vagnen då när jag var fyra och vi delade den där sista vällingskvätten? Du och jag,två systrar.Vi delar allt,hemligheter,glädje och sorg.Du låter mig tjuvröka,tar mig med i din nya värld.Jag känner mig utvald.Du sticker till mig en sedel då och då.Är det där och då, som din plan börjar ta fart,att invagga mig i något som jag långt senare inte kan värja mig ifrån eller är allt ett utspel om makt gentemot mamma?




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-13 14:22



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
(!)
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter