Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Den enes stöd den andres död"


Kulturstödet



Paddan den stora
Sällsynta låg torrt
utplattad på grusvägens
Utfart från det fina Slottet

Nu var arten än mer
Utrotningshotad

Då en seg padda
blivit överkörd av
En Range Rover

Efter det att den igengrodda
gamla Dammen blivit total
restaurerad för 100 000 tals
kronor ifrån en EU -stödfond

Med tre högsprutande fontäner
Som strålade ut av välstånd
Och framåtanda

Någon meter från utfarten
Var en stor skylt placerad

Där det under en
leende målad sol

Stod:Välkommen till
Slotten! Passa på att
beställa vår hemgjorda
Prisbelönta Glass med
15 olika ekologiska smaker

Samt var god respektera
Förbudet att beträda
Parkens gräsmattor!









Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-14 05:14



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Så bra fångat.
2018-06-14

    ej medlem längre
I det här landet är snart allt förbjudet!
2018-06-14

  Kungskobran VIP
Fint beskrivet av dig.
Det bästa sättet att få vildmarken nedtrampad är att göra det till ett naturreservat.

2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP