Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går runt i cirklar

då vi kommer tillbaka till samma ställe hela tiden
där vi står och stampar
Trampar ner marken vi står på
Där vi står och funderar över livet som vi lever här
på planeten
Då vi inte längre vet vilken väg vi ska gå för att
ta oss ur det här ekorrhjulet
Vilsna i pannkakan
Förlorade mitt i smeten
Och inte fören det kokta fläsket är stekt lyckas vi
ta oss ut utanför denna onda cirkel
då vi verkligen kan börja leva ut
såvitt jag vet och förstår
Se oss omkring i världen vad det nu är värt
Det är värt allt som du håller kärt, vill jag påstå
Nya erfarenheter är inte att förakta
För nu kanske du vet vilken väg du ska eller
vill gå…

Vi går runt i cirklar!

Ken Cassel
14/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-14 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel