Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaktsäsongen är slut

Jag behöver inte längre jaga efter tvåbenta hondjur

Jag behöver inte längre bli bekräftad

Jag bekräftar mig själv i det jag tycker blir bra

Jag behöver inte jaga efter kläder eller antikviteter

Jag är ju själv vorden en antikvitet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-16 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP