Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tirader

Det är mycket skräp här

som inte är poesi

Men trots det

kan jag inte låta bli

att fortsätta plita

några rader,

som ibland artar sig

till diverse tirader

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-16 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP