Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicka mig en ängel

När jag mår som sämst och mörkret ligger över mig
kan jag känna mig riktigt olycklig och ensam
Som den ensammaste människan i världen
Och det är då som jag önskar att jag kunde träffa
på en ängel
En ängel så god
En förtjusande ängel som får en att tappa hakan
och inte få fram ett endaste ord
En vacker och förtjusande ängel som tar emot en
med öppna armar och en silkeslen röst
som säger
Välkommen ombord
För vilken värme det skulle ge
Ja, jag kan tänka mig att jag bara skulle stå där
och gapa då jag genast skulle må mycket bättre
och åter börja le
Och när ängeln sen ska ge sig iväg igen
så tar hon självklart mig med då även hon
vill ha lite sällskap
Ha någon på färden igenom livet att umgås
och leka med…

När jag mår som sämst!

Ken Cassel
16/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel