Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det inte mängden ord vi skriftar som berättar om hur omfattande innehållet i det vi förmedlar egentligen är ...


Just nu ... och för alltid ...

Jag behöver dig!

 

 

 

 

___________________________
Publicerad tidigare här i februari 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-16 21:36



Bookmark and Share


  Stay Golden
Maggie is such a sweet girl
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP