Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Vad är tystnad

Tystnad finns inte

men jag vänder mina uttryck inåt

låter mitt eget jag flöda inom mig

jag hör mina andetag

känner i min kropp hur allt rör sig i harmoni när jag andas

ljuden dämpas

jag bara finns

här

inombords

vilar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-16 22:00



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla reflektioner kring vad vi menar med begreppet tystnad.
2018-06-18

  Lars Hedlin
Närvaro!
2018-06-17

  Jan Widströmer VIP
Meditativ möjlighet
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP