Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten dopvisa

Vila i skogens
öppnade famn
Träden skänker dig kraft
Lyssna när vinden
nynnar ditt namn
Det namn som du
alltid har haft

Kärlekens ljus
lyser i ditt bo
Kärleksblomman
växer på din äng
Stillhetens källa
ger dig frid och ro
Guds kupade händer
är din säng

Vila i skogens
öppnade famn
Träden skänker dig kraft
Lyssna när vinden
nynnar ditt namn
Det namn som du
alltid har haft




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ecel
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-16 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel